Jarmo Havukunnas

Jarmo Havukunnas

Hoidan päivittäin enimmäkseen riidanratkaisuun liittyviä tehtäviä. Toimeksiannoissa lähden aina liikkeelle siitä, miten asiassa on saavutettavissa kokonaisvaltaisesti arvioiden päämiehen edut ja tavoitteet parhaiten toteuttava ratkaisu. Tavoitteenani on ensisijaisesti sovinnollisen ratkaisun kartoittaminen, koska se on lähes aina päämiehen edun mukaista. Valitettavasti aina sovintoa ei neuvotteluin saavuteta. Tällöin on ratkaisua viime kädessä haettava tuomioistuimesta.

Minulla on laaja lähes 20 vuoden kokemus oikeudenkäynneistä sekä siviili- että rikosoikeuden puolella. Olen hoitanut useita erittäin laajoja ja vaativia oikeudenkäyntejä. Tätä kokemusta hyödyntäen pystyn kattavasti neuvomaan sekä edustamaan päämiestä ja tarvittaessa myös ajamaan hänen asiaansa eri oikeudenaloilla.

Vapaaehtoistoiminnassa olen aktiivisesti osallistunut toimintaan, jonka pyrkimyksenä on oman asuinympäristöni nuorten liikunnan ja sen edellytysten edistäminen. Toimin aktiivisesti vapaaehtoisena nuorten jalkapallotoiminnassa.

Koulutus: OTK 2001 Helsingin yliopisto, asianajaja 2015
Kielitaito: suomi, englanti

Vastuualueet

Luottamustoimet:
Suomen DX-liitto r.y.:n liittohallituksessa 1994-1998 (vuosina 1997-1998 liiton 2. varapuheenjohtaja)
DXclusive -harrastelehden päätoimittaja 1993-1999
FC WILD ry:n johtokunnassa 2011-2013 ja edelleen seuran pelaaja- ja valmennuskehitysvaliokunnan jäsen sekä seuran taloudenhoitaja
Veikkolan Futiskenttä Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja 2011-2012 ja hallituksen puheenjohtaja 2012-2013.