Muu riidanratkaisu

Välillä arkipäiväiset tilanteet valitettavasti etenevät pisteeseen, jossa osapuolten välille syntyy juridista asiantuntemusta vaativia erimielisyyksiä ja ristiriitoja. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi auto- ja venekaupat, isommat tavarahankinnat tai muut yksityiselämän sopimukset.

Ristiriitojen syntyessä avustamme asiakastamme alusta alkaen ja etsimme mahdollisimman käytännönläheisen ratkaisuehdotuksen. Keskustelemme aktiivisesti asiakkaamme kanssa ymmärtääksemme käsillä olevan riidan yksilölliset olosuhteet parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme ratkaisun, joka palvelee asiakkaamme keskeisiä intressejä tehokkaimmin.

Ristiriitatilanteissa tarjoamme kokemuksemme neuvotteluihin ja pyrimme edesauttamaan asian sovinnollista ratkaisua. Toisinaan neuvottelut ja sovittelu eivät kuitenkaan osoittaudu riittäviksi keinoksi intressien suojelemiseksi. Tällöin avustamme asiantuntevasti ja tehokkaasti paitsi yleisissä tuomioistuimissa myös hallintotuomioistuimissa sekä erityistuomioistuimissa.

Rikosoikeuden osa-alueella tarjoamme laaja-alaiseen kokemukseen pohjautuvaa asiantuntemusta vaativiin talousrikos- ja työturvallisuusoikeudenkäynteihin sekä myös muihin rikosoikeudellisiin toimeksiantoihin niin puolustuksen kuin asianomistajan oikeuksien turvaamisen ja vaatimusten ajamisen näkökulmasta.

Ota yhteyttä