Asianajotoimisto AKG

Ratkaisu

Asianajotoimisto AKG Oy on vuonna 2003 perustettu boutiquekonseptilla toimiva korkean asiantuntemuksen yritys, jolla on erinomainen paikallistuntemus ja vahva kansainvälinen ote.

Kumppanuus

Tarjoamme räätälöityä neuvontapalveluita paikallisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yksityisille asiakkaille. Meiltä saa laadukkaita ratkaisuja ja kattavan valikoiman oikeudellisia palveluita kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Uskomme pitkäaikaiseen ja aitoon kumppanuuteen jokaisessa asiakassuhteessa. Tunnemme asiakkaittemme liiketoiminnan ja tarpeet sekä tuemme näitä kaikissa yhteistyömme vaiheissa. Asiakkaamme saavat meiltä ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua, joka kestää koko asiakassuhteen syventyen jatkuvasti.  Kohtelemme jokaista asiakasta yhteistyökumppanina alusta alkaen. Tutustumme asiakkaamme liiketoimintaan sekä henkilökohtaisiin tarpeisiin oppiaksemme ymmärtämään haluttuja tavoitteita. Avustamme jatkuvasti asiakkaitamme esimerkiksi julkisia hankintoja koskevissa tarjouskilpailuissa hankintaprosessin alusta alkaen – tarvittaessa osana asiakkaan tarjoustiimiä. Huolehdimme siitä, että henkilöstömme kehittää jatkuvasti asiantuntemustaan, tiimityötään ​​ja liiketoimintaosaamistaan ​​asiakkaidemme eduksi.

Sijainti

Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueella toimii Pohjois-Euroopan suurin innovaatiokeskittymä, jossa sijaitsevat lukuisat kansainväliset yritykset sekä korkeassa maineessa oleva tiede- ja tutkimusyhteisö. Toimistomme innovatiivinen toimintatapa ja tiimityö asiakkaan kanssa ovat harmoniassa ympäröivän innovaatiopuutarhan kanssa.

Asiakkaan etu

Tavoitteemme on löytää asiakastamme parhaiten palveleva ratkaisu kustannustehokkaasti. Lähtökohtana on aina asiakkaan etu ja sen turvaaminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä