Asunto- ja kiinteistöasiat

Tarjoamme ratkaisun asunto- ja kiinteistökauppoihin sekä vuokrasopimussuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Laitetaan kiinteistöasiat kuntoon.

Tiedostamme hyvin sen, että asunto- ja kiinteistökaupat ovat mittaluokaltaan elämämme merkittävimpiä päätöksiä ja niissä ilmaantuvat ongelmat on aina käytävä läpi asiantuntijan kanssa mahdollisimman nopeasti oikeuksien turvaamiseksi. Asianajaja on apunasi.

Asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset kosteusvauriot (home- ja mikrobivauriot). Kosteusvauriot voivat olla seurausta rakennus- tai suunnitteluvirheistä, eristevaurioista, kunnossapidon laiminlyönneistä tai yksinkertaisesti rakenteiden ja materiaalien teknisestä vanhenemisesta. Toisen merkittävän erityisesti asuntokauppaan liittyvän ongelmaryhmän muodostavat taloudelliset virheet eli asunto-osakkeita rasittavat vastuut, jotka esimerkiksi yhtiövastikkeen muodossa realisoituvat vasta kaupan jälkeen.

Laajan kokemuksemme ja vahvan osaamisemme avulla turvaamme asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun riippumatta siitä, onko kaupassa toimittu myyjä- tai ostajapuolella taikka onko kaupassa käytetty kiinteistönvälittäjää. Riitaisissa tilanteissa lakimies avustaa tarvittaessa sekä neuvotteluissa että tuomioistuimissa pyrkien aina ensisijaisesti asiakkaallemme edulliseen sovintoratkaisuun. Ennen toimenpiteisiin ryhtymistä kartoitamme aina mahdollisen vakuutusturvan ja laadimme tarvittaessa oikeusturvailmoituksen. Me ratkaisemme asunto- ja kiinteistöasiat.

Ota yhteyttä